Tabara Nationala de Etnografie si Arta Populara, editia a V-a

Directia Judeteana pentru Tineret Maramures organizeaza in perioada 17 iunie 2009 - 23 iunie 2009, Tabara Nationala de Etnografie si Arta Populara, editia a V-a, la care vor participa 73 de tineri din mai multe judete ale tarii, cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 ani. Participantii pot invata in acest timp mestesuguri traditionale si pot afla care sunt obiceiurile specifice zonei Maramuresului.

Tabara Nationala este cuprinsa in Programul de Tabere Nationale ale Ministerului Tineretului si Sportului, iar participantii vor avea gratuitate la cazare, masa, transport si la excursia organizata la bisericile si manastirile din Tara Lapusului. Pe durata actiunii vor avea loc vernisaje, seri culturale, ateliere de documentare si practice, excursii tematice. 

Incepand cu anul 2003 a devenit o traditie ca in fiecare an la Baia Mare sa se organizeze Tabara Nationala de Etnografie si Arta Populara, care pe parcursul celor patru editii derulate a reusit sa adune un numar mare de tineri.

Vizualizări 1118
Nota 5.00 din 2 voturi
Dă mai departe

Comentarii - Adaugă comentariu

 • mydedjdkod
  qWvXhQ tnkqlrdgdoti
 • Avari
  Yo, that's what's up trtufhully.
 • OTY
  Apreciez ca mai exista institutii care organizeaza si promoveaza Arta Populara Romaneasca.Este extraordinar cand tinerii cu talent pot participa la asemenea tabere.Succes ,felicitari organizatorilor si acestui site ce ajuta la promovarea valorilor romanesti.
  • Nonie
   This is exactly what I was loikong for. Thanks for writing!