La implinirea a sase decenii de viata - Maestrul Ghitulescu, sarbatorit cu muzica

Maestrul Ion Ghitulescu si-a sarbatorit cele sase decenii de viata intr-un stil care i se potriveste ca o manusa unei vedete de talia sa. Interpretul a facut o petrecere in aer liber la Sacelu, pe plaja, unde a fost amenajata si o scena pe care au urcat nume mari ale muzicii populare din România. La implinirea celor 60 de ani de viata din care aproape toti au fost dedicati muzicii, maestrul a vrut sa petreaca alaturi de prietenii sai, artisti, dar si de ceilalti prieteni, la fel de adevarati, cei care il aplauda de fiecare data si care il urmaresc mereu la televizor cu placere. Astfel, asa cum ii sta bine unui artist, Ion Ghitulescu si-a sarbatorit ziua prin petrecere si spectacol, pe care l-a oferit tuturor celor care au avut...
placerea de a-l vedea fata in fata, dar si celor care l-au putut urmari, in direct, pe un post national de muzica populara.
Vedete nationale
Plaja de la bazinele din Sacelu s-a dovedit a fi neincapatoare pentru cei care s-au strâns sa ii ureze un cald "la multi ani" maestrului dar si sa urmareasca spectacolul de muzica populara care a strâns in acelasi loc mai multe vedete, in frunte cu Ansamblul Artistic Profesionist -Doina Gorjului-, -familia- lui Ghitulescu, dupa cum spunea directorul Gheorghe Porumbel. Printre invitati s-au numarat si Maria Loga, Gheorghe Rosoga, Constantin Lataretu, familiile Maria si Ciprian Tapota si Cornelia si Lupu Rednic, Mariana Ionescu - Capitanescu si multi multi altii.
Diplome si premii
Image La eveniment au mai fost prezente si oficialitatile locale si judetene, printre cei care i-au inmânat o diploma si au tinut sa ii strânga mâna interpretului numarân du-se si prefectul Ion Florescu. Nici colegii de breasla, din lumea artistica si culturala nu s-au lasat mai prejos, pe scena urcând si directorul scolii Populare de Arta -Viorel Gârbaciu care, de asemenea, i-a oferit un cadou si o diploma. "Dupa parerea mea este cea mai buna voce a muzicii de petrecere din tara", a spus Gârbaciu. Urarile de bine si de multi ani la fel de frumosi si prolifici s-au aflat pe buzele tuturor si in inimile celor care, desi au urmarit spectacolul la televizor, cu siguranta gândesc la fel.
 "Ma simt tânar"
Bucuros ca s-a strâns atâta lume sa il sarbatoareasca, maestrul a fost destul de invizibil si retras in spatele scenei, insa vizibil impresionat de atmosfera. intrebat cum se simte la 60 de ani, Ion Ghitulescu a declarat ca este la fel de tânar ca la 20. Alaturi de el a mai fost, toata seara, si fiica sa, actrita Mariana Ghitulescu, de la Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" din Târgu Jiu. Aceasta s-a declarat a fi la fel de emotionata ca si tatal sau si mândra peste masura ca are un astfel de parinte.


Vizualizări 1248
Nota 4.14 din 7 voturi
Dă mai departe

Comentarii - Adaugă comentariu